Jeesus ja aikamatkailijoita (Finnish Edition) by R. J. Mason PDF

By R. J. Mason

David Solomon, MIT professori, on täydentänyt hänen unelmansa Time computing device ja pohtii joko menee eteen- tai taaksepäin ajassa. Hän on syvästi huolissaan sosiaalisia ongelmia kaikkialla maailmassa. Lopulta hän päättää kuljettaa karismaattinen johtaja vuoteen 2010 muuttamatta kirjallista historian kulkua. Hän tuo Jeesus Nasaretilaisen 21. vuosisadan avulla kaksi Harvardin yliopiston jatko-opiskelijoille, Brian Soranno ja Martha Valdez.
Martha ja Brian matkustaa ajassa taaksepäin vuoteen 29 jKr aikana Raamatun päivinä, ja tehtävänä löytää Jeesuksen, ja taivutella häntä vierailla ihmiskunnalle vuonna 2010. Jeesus täyttää paavi ja toimittaa viestin sisältä Vatikaanista papistolle katolisen kirkon ja myös maailman ihmiset. Historia on tehty twenty first Century, ja tulee osa ihmiskunnan perintö tuleville jälkeläisilleen.
Jos keksi Time computing device, mitä käytät sitä?

Show description

Read or Download Jeesus ja aikamatkailijoita (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Download e-book for iPad: Taivas lyö tulta: Opastusta taivaan tiellä kulkemiseen by Kimmo Jaatila

Eräänä päivänä Jeesus Kristus palaa takaisin maailmaan tuomitakseen toiset iankaikkiseen elämään ja toiset iankaikkiseen kadotukseen. Taivas lyö tulta. Kuka tuona päivänä pääsee katselemaan Jumalan kasvoja? Kuka kestää Kristuksen tuomioistuimen edessä ja saa kuulla vapauttavan tuomion? Tämän tärkeämpää kysymystä ei voi maan päällä olla.

Download PDF by Esther Helmiä: Herkin liidoin sinisiipi: Runoja (Finnish Edition)

Runoja luonnon ja ihmisen kohtaamisesta arjen hetkissä. Miten luonto, sen eläimet, maisemat, linnunradan ainutlaatuisuus ovat ihmiselle voimavarana ja luo kauniita mielen polkuja.

Ontologia ja pedagogiikka: Kasvatus inhimillisen olemassalon by Teemu Jokela PDF

Filosofisen antropologian edustajat kuten Feuerbach, Buber, Heidegger tai Sartre ovat kuvanneet ihmisen asemaa toisten rinnalla elävinä, olemisessaan heihin tavalla tai toisella suhteutuvina olentoina. Tämän perusasetelman tutkimusta on kutsuttu vakiintuneen ilmaisun mukaan ontologiaksi. Toisaalta asiaa tutkineilta on jäänyt huomiotta se merkitys, mikä kasvatuksella on aiheen kannalta.

Additional resources for Jeesus ja aikamatkailijoita (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Jeesus ja aikamatkailijoita (Finnish Edition) by R. J. Mason


by William
4.5

Rated 4.50 of 5 – based on 26 votes